Bekende broodfokkers

Let op bij het kopen van een puppy

Koop je een puppy dan verwacht je dat je een hondje koopt die gezond is, zijn spuitjes heeft gehad die nodig zijn om gezond op te groeien. Helaas zijn er nog steeds mensen op de wereld die het niet zo nauw nemen, zieke hondjes uit het buitenland halen om zich alleen ermee te verrijken. Verkopen de pups voor veel geld, koop jij zo’n hondje dan weet je zeker dat je er niet lang plezier van hebt. Hoeve Hoogland is een van de handelaren, die pups uit het buitenland haalt om door te verkopen, let er dus op dat je hier nooit een hondje koopt.

Waarom bestaat een broodfokker nog?

Je vraagt je natuurlijk af hoe een broodfokker als Hoeve Hoogland nog kan bestaan, simpelweg door mensen die niet goed kijken waar ze de pup kopen. Door geen onderzoek te doen, denk je dat je te maken hebt met een gezond bedrijf. Echter is de waarheid heel anders, vaak zijn de arme beestjes in slechte omstandigheden opgegroeid. Nog maar niet te spreken over de moeder, doe dus goed onderzoek voor je een hond koopt zodat je deze hondenhandelaren niet steunt.

Bekende broodfokkers

Hoe stop je een broodfokker?

De enige manier wanneer een broodfokker stopt met zijn praktijken is als die geen pups meer verkoopt, want dat is zijn enige doel. Veel geld verdienen, met pups die ziek zijn, slecht behandeld en een moeder die geen leven heeft. Daarom moeten fokkers als Hoeve Hoogland worden gestopt, koop je er een pup dan hou je onbedoeld deze handel in stand. Doe goed onderzoek, geef broodfokkers geen kans meer, en nog beter laat geen zieke hondjes meer ter wereld komen. Koop je dier bij een erkende fokker, zodat je zeker weet dat je niet meehelpt aan deze vreselijke dierenhandel. 

Geef een reactie