Een vrijgezellenfeest voor een paardenliefhebber!

Een van mijn beste vriendinnen ging laatst trouwen en hiervoor wilden wij een vrijgezellenfeest organiseren. We wisten alleen niet hoe we dit vrijgezellenfeest een leuke persoonlijke ‘touch’ konden geven. Tot ik mij realiseerde dat deze vriendin een enorme paardenliefhebber is! Het beste wat we dus konden doen was een geweldig themafeest geven in de het thema paarden. Allereerst natuurlijk zodat het feest een persoonlijk tintje had, maar daarnaast ook om haar een klein beetje belachelijk te maken met haar paardenobsessie. Want ja, iemand een beetje belachelijk maken hoort wel bij een vrijgezellenfeest toch?! 

Wat moet je regelen? 

De eerste stap voor het organiseren van een vrijgezellenfeest is natuurlijk om te kijken wie de gasten zijn die niet mogen ontbreken bij het vrijgezellenfeest. Het leukste is om een klein groepje beste vrienden of vriendinnen uit te kiezen, zodat het nog een beetje te organiseren valt. En de ouder en broers of zussen van de bruid of bruidegom mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Tenminste, als je denkt dat diegene ze erbij wilt hebben natuurlijk. Maar meestal zal dit wel het geval zijn, tenzij er familieruzies of iets dergelijks spelen. 

Wat heb je nodig? 

De tweede stap is om goed na te denken wat er allemaal geregeld moet worden voor het vrijgezellenfeest. Een van de belangrijkste dingen, die ik bijna was vergeten, is natuurlijk vervoer. Omdat je op een vrijgezellenfeest waarschijnlijk gaat drinken, is het fijn als je er niet bij na hoeft te denken dat iemand de BOB moet zijn, waar je de auto moet parkeren, en meer van dat soort zaken. Daarnaast is het handig om restaurants en/of hotels van tevoren te reserveren, omdat je vaak niet met zo’n grote groep zomaar ergens binnen kunt stappen. Tot slot het allerleukste; het regelen van de activiteiten! Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Zelf ben ik altijd fan van een actieve activiteit met veel interactie zoals jeu de boules, karaoke of een wijn- of bierproeverij.

Handige website 

Tot slot heb ik nog een handige website voor als je, net zoals wij dit wilden, een themafeest wil organiseren. Een themafeest is namelijk wat lastiger te bedenken dan een gewoon vrijgezellenfeest. Gelukkig kunnen ze bij Fundustry.nl je hier heel goed bij helpen! Deze website verzorgt alles tot in de puntjes, van het eten tot de activiteiten. En je kunt zelf aangeven of je de ideeën van de eventplanner leuk vindt of niet, hij of zij zal alles met je doornemen. Dit scheelt dus veel zelf organiseren en geeft je een vrijgezellenfeest dat écht goed in thema is!